Υπεγράφη από το δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου ο προϋπολογισμός 2016 του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Εμφάνιση panagia eleousa1.jpg

 

 Τον προϋπολογισμό του Εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής αγωγής και αποκατάστασης νέων με ειδικές ανάγκες «Παναγία Ελεούσα» για 2016, υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, παρουσία της προέδρου Δ. Σαμαντά, του οικονομικού Δ/ντή κ. Σαπλαούρα καθώς και της προϊσταμένης του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Ε. Ζαϊμη, στο πλαίσιο της μεταφοράς της αρμοδιότητας στο Δήμο.

  Απευθυνόμενος προς την κυρία Σαμαντά, ο Νίκος Καραπάνος τόνισε πως ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θεωρεί ως αυτονόητη υποχρέωσή του την υποστήριξη και συνεργασία με το Εργαστήρι, το οποίο συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, παρέχοντας το δικαίωμα στην ζωή και την δημιουργία, σε συνανθρώπους μας που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

  Η πρόεδρος του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου για την άψογη συνεργασία σημειώνοντας παράλληλα πως ο κ. Καραπάνος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης του δύσκολου αλλά και ευαίσθητου έργου που οποίο συνεχίζει να προσφέρεται στους νέους και νέες που το έχουν ανάγκη.