Υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

unnamed

Την Τιμία Ζώνη μετέφεραν για προσκύνημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Εφραίμ και πατέρες της Ιεράς Μονής Μεγίστης Βατοπεδίου Αγίου Όρους

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη ΣΕΪΝΤΗ, υποδέχτηκαν σήμερα (9-11-2016) το πρωί, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Τιμία Ζώνη μετέφεραν για προσκύνημα, στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Αχαΐας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Εφραίμ και πατέρες της Ιεράς Μονής Μεγίστης Βατοπεδίου Αγίου Όρους, όπου πλήθος αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσκύνησε για να αντλήσει χάρη και ευλογία από την Υπεραγία Θεοτόκο.

unnamed-1

unnamed-2
Ο Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτο Μητροπολίτη Πατρών και τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη και προέβη στην παρακάτω δήλωση:
« Σεβασμιώτατε, Άγιε Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεγίστης Βατοπεδίου,  είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που η Τιμία Ζώνη της Παναγίας, βρίσκεται σήμερα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας. Αισθάνομαι βαθύτητα συγκινημένος για την προσφορά σας και την ενέργεια σας αυτή και εύχομαι η Χάρη της Παναγίας να προσφέρει δύναμη και υγεία σε εμάς και τα μέλη των οικογενειών μας, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές Υπηρεσίες στους πολίτες της Πάτρας και της Ελλάδος. Σας ευχαριστούμε και πάλι.»

Στη συνέχεια ο Άγιος Καθηγούμενος προσέφερε στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ, μια εικόνα της Παναγίας με την Τιμία Ζώνη, ευχόμενος να προσφέρει δύναμη και ευλογία στο αστυνομικό προσωπικό, ενώ ο κ. Γενικός απένειμε στον Άγιο Καθηγούμενο, τιμητική πλακέτα για την ιδιαίτερα σημαντική πράξη του και την τιμή που έκανε στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, με την μεταφορά της Τιμίας Ζώνης για προσκύνημα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας.