Υπό αμφισβήτηση 10 στον ΠΑΟΚ!

1258186_8

Το περσινό ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι υπό αμφισβήτηση καθώς υπάρχουν 10 ποδοσφαιριστές που είναι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας. Από βδομάδα ξεκινούν οι επαφές. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρει.

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που μας έρχεται, καθώς με την άφιξη του Τούντορ, στην Θεσσαλονίκη, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 10 παίκτες που το μέλλον τους είναι αβέβαιο στην Τούμπα. Oνόματα όπως αυτά του Μαντούρο, του Μάρτενς και του Κόστα υπό προϋποθέσεις βρίσκονται στην σχετική λίστα…

Ο Κροάτης τεχνικός που έχει πάρει υλικό για να το μελετήσει, θα αποφασίσει μαζί με τον Φράνκ Άρνεσεν ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στον Δικέφαλο και ποιοι θα αποχωρήσουν είτε με διακοπή των συμβολαίων τους είτε με πώληση. Στην σχετική λίστα βρίσκονται ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής πάνω στους οποίους στήθηκε το περσινό σαθρό οικοδόμημα που χτίστηκε το καλοκαίρι του 2014.

Η διοίκηση θα καλέσει όλους τους παίκτες για συζητήσεις και με βάση το αγωνιστικό πλάνο που θα εκπονήσουν οι Άρνεσεν και Τούντορ θα υπάρξει και η σχετική ενημέρωση.

gazzetta.gr