Φήμες παραίτησης του Ζωγράφου!

ImageHandler (6)

Την ώρα που από την ΕΠΟ διέρρεαν ότι θα στηρίξουν ηθικά αλλά και νομικά τον Χριστόφορο Ζωγράφο, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του!

Την παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και υπεύθυνου ορισμού των διαιτητών, έχει υποβάλει ο Χριστόφορος Ζωγράφος, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Τρίτης (26/5)!

Οι τριγμοί στο πάρκο Γουδή όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΕΠΟ, μετά τη δημοσιοποίηση των παρανόμως υποκλαπέντων συνομιλιών του Χριστόφορου Ζωγράφου, είναι έντονοι, ωστόσο επισήμως δεν υπήρξε το παραμικρό σχόλιο από την ηγεσία της ομοσπονδίας.

Οι διαρροές, από την ΕΠΟ ήταν οι αναμενόμενες και φυσικά κινούνταν όλες προς την ίδια κατεύθυνση: Πλήρη στήριξη του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, όχι μόνο ηθική, αλλά και νομική στην περίπτωση που θελήσει ο ίδιος να κινηθεί νομικά.

Το βράδυ της Τρίτης (26/5) όμως, υπήρξε πολύ έντονη φημολογία ότι τελικά ο Χριστόφορος Ζωγράφος έχει υποβάλει την παραίτησή του από την ΚΕΔ και έχει ήδη θέσει εαυτόν στον περιθώριο!

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες και κυρίως το αν η ΕΠΟ κάνει δεκτή την παραίτηση Ζωγράφου, αν και εφόσον ισχύει ότι αυτή έχει υποβληθεί…

sdna.gr