Φίλης: Είναι ενοχλητικό που η Κωνσταντοπούλου συμπλέει για πολλοστή φορά με τη Χρυσή Αυγή

zoi-614x378

«Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να χρησιμοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μη λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή».

Βόμβα η δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρόεδρο της Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Φίλης στράφηκε κατά βουλευτών και υπουργών που διαφώνησαν ψηφίζοντας όχι, παρόν ή δια της αποχής του λέγοντας ότι ο ίδιος θα είχε ψηφίσει ναι και στη συνέχεια θα παραιτούνταν παραδίδοντας την έδρα.

Η βόμβα ωστόσο ήρθε από τον κ. Φίλη όταν αναφέρθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία κατηγόρησε ευθέως για προσπάθεια υπονόμευσης της διαδικασίας στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησε την Παρασκευή να χρησιμοποιήσει τον θεσμικό της ρόλο για να μη λάβει εγκαίρως απόφαση η Βουλή. Η κ. Κωνσταντοπούλου συνομιλούσε με την πρόταση της Χρυσή Αυγής για τη ματαίωση της συζήτησης. Είναι ενοχλητικό ότι για πολλοστή φορά η κ. Κωνσταντοπούλου συμπλέει σε θέμα κοινοβουλευτικής λειτουργίας με τη Χρυσή Αυγή».

zappit.gr