Φτιάξε καφέ… να στα πω: Η πρωινή πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου

kainourgiou1-682x384

«Η περσινή χρονιά τελείωσε λίγο παράξενα για μένα…»

«Τη ζωή μου μηδενίζω, πίσω δεν ξαναγυρίζω», τραγούδησε η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω. Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα στο Epsilon το πρωί της Δευτέρας στις 7 ακριβώς. Λαμπερή και ανανεωμένη, κατέβηκε τη σκάλα του τηλεοπτικού της σπιτιού και είπε τα εξής, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές:

«Καλώς σας βρήκα και φτιάξτε καφέ να τα πούμε! Θέλω να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και τα ξαναλέμε μετά από καιρό. Υπό άλλες συνθήκες σήμερα θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενη και αισιόδοξη, αλλά λόγω της αστάθειας στο τηλεοπτικό πεδίο έχουμε όλοι εδώ μια συγκρατημένη χαρά. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για όλους μας και να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για όσο εσείς το επιθυμείτε κι εσείς το αποφασίζετε. Η περσινή χρονιά τελείωσε λίγο παράξενα για μένα. Παρ’ όλα αυτά, φέτος είμαι στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι και θέλω να σας πω ότι δεν θέλω να αποδείξω κάτι. Το μόνο που θέλω, επειδή αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω, είναι να περνάμε καλά και να ξυπνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας παρέα».

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκονται οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Μαρίνος Βυθούλκας, Ειρήνη Γκανιάτσου, Βασίλης Λέμπερος και Ανθή Βούλγαρη.

zappit.gr