Χαμός στο διαδίκτυο με την γυμνή φωτογραφία του Justin Bieber!

bieber-614x377

Δείτε τον γνωστό τραγουδιστή όπως τον γέννησε η μάνα του!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από σήμερα το πρωί η γυμνή φωτογραφία του Justin Bieber. Όχι, δεν τον φωτογράφησε κρυφά κάποιος παπαράτσι, ούτε καμία πρώην του δεν έδωσε την εικόνα στην δημοσιότητα. Απλά, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να μας δείξει πως φαίνεται από… πίσω και μάλιστα όπως τον γέννησε η μάνα του.

Ο Bieber, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στα νησιά Bora Bora της γαλλικής Πολυνησίας, ανέβασε στο instagram μια ολόγυμνη φωτογραφία του από την πρύμνη του σκάφους. Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έχει ξεπεράσει το 1.3 εκατ. likes, ενώ τα σχόλια που έχουν κάνει οι θαυμαστές του, φτάνουν τις 402 χιλιάδες.

Χρήστες απ’ όλον τον κόσμο εκφράζουν την άποψή τους, άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά, ενώ είναι περιττό να αναφέρουμε το τι σχόλια κάνουν οι γυναίκες στην συγκεκριμένη φωτογραφία του Bieber, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο… ασθενές φύλο.

Ο 21χρονος, πλέον, τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση με το “παιδάκι” που πριν λίγα χρόνια είχε κάνει την εμφάνισή του στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και είχε “τρελάνει” τους πάντες, αλλά ειδικά τις νεαρές κοπέλες.

zappit.gr