Χιονίζει στα Καλάβρυτα (Φωτογραφίες)

camera4-patratora-1024x510

Με προβλήματα, λόγω των θυελλωδών ανέμων στην Πάτρα και της χιονόπτωσης στα ορεινά, ξεκίνησε η σημερινή ημέρα.
Στην Πάτρα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, έχουν σημειωθεί πτώσεις δέντρων στην οδό Λευκωσίας και στην οδό Γκότση. Στα σημεία έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής για να κόψουν και να απομακρύνουν τα δέντρα.

Αλλά και το χιόνι, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στα ορεινά του νομού Αχαϊας στην περιοχή των Καλαβρύτων, έχει σημάνει συναγερμό στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα και να μην κλείσουν οι δρόμοι.

Αυτή την ώρα κλειστός είναι ο δρόμος Αγ. Νικόλαος, προς το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Καλάβρυτα, ενώ πυρετωδώς δουλεύουν τα μηχανήματα και καθαρίζουν το δρόμο προς Καλάβρυτα, μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, καθώς η χιονόπτωση έχει «κατέβει» μέχρι εκεί.

Camera στην Βαθειά Λάκα

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται πιο έντονη χιονόπτωση στην περιοχή.

Αυτή την ώρα, εκτός του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, το υπόλοιπο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού παραμένει ανοιχτό, ωστόσο χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς.

Εξάλλου, θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στον Πατραϊκό και τον Κορινθιακό, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στις πόλεις της Πάτρας, της Ναυπάκτου και του Μεσολογγίου, ενώ έχει κλείσει η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

patratora.gr