“Χτενίζουν” το λιμάνι Πάτρας για την 43χρονη με το βραχιολάκι – Το βίντεο που την πρόδωσε

peripoliko19_473_355

Ομάδα 20 Αστυνομικών ειδικευμένων στις αναζητήσεις προσώπων, έχει δημιουργήσει η Ασφάλεια Αττικής, για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 43χρονης, της πρώτης γυναίκας στα ελληνικά χρονικά που απέδρασε “σπάζοντας” το ειδικό “βραχιόλι” επιτήρησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κλιμάκιο της συγκεκριμένης ομάδας έχει μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αλλά και πληροφορίες, που έχουν περιέλθει στην Ασφάλεια Αττικής, για την παρουσία της 43χρονης στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως η κατηγορούμενη για το σκάνδαλο της “Energa” είναι δυνατόν να προσπαθήσει μέσω του Λιμανιού της Πάτρας να περάσει στην Ιταλία, προκειμένου να βρεθεί με το σύζυγο της, ο οποίος επίσης είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της συγκεκριμένης εταιρείας και έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Πώς απέδρασε

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην Πάτρα, καθώς είχαν σαφή πληροφόρηση για την παρουσία της 43χρονης, ενώ παράλληλα από το υλικό που συνέλεξαν από κάμερες την ημέρα απόδρασης, διαπίστωσαν πως η 43χρονη διέφυγε από το σπίτι της με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός της, και κατευθύνθηκαν στην Ν. Φιλαδέλφεια, όπου εκεί έκοψε το βραχιόλι επιτήρησης και στην συνέχεια διέφυγε προς την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τις κάμερες στα διόδια της Ελευσίνας διέκριναν τις επίμαχες ώρες του Σαββάτου μια μοτοσυκλέτα με δυο αναβάτες, η μια γυναίκα, να περνά από τα διόδια με κατεύθυνση την Κόρινθο.

Ωστόσο, το ερώτημα για το πού μπορεί τελικά να πήγε η 43χρονη, λύθηκε όταν στα γραφεία της Ασφάλειας έφθασε η πληροφορία για την παρουσία της 43χρονης στην Πάτρα. Το μυστήριο λοιπόν λύθηκε, καθώς διαπιστώθηκε πως η 43χρονη ίσως είχε κανονίσει την απόδραση σε συνεννόηση με το σύζυγο της, ο οποίος έχει διαφύγει μάλλον στο εξωτερικό, προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη.

Κατά συνέπεια το κλιμάκιο των αστυνομικών της Ασφάλειας, πραγματοποιεί ενδελεχείς έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς εκτιμάται ότι ίσως η 43χρονη, είναι κρυμμένη σε κάποιο από τα πολλά φορτηγά που μπαίνουν στα πλοία για Ιταλία, θα προσπαθήσει να διαφύγει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr