Χτυπάει Τζαλμά και Σταφυλίδη η ΑΕΚ

picmonkey_collage_26

Δύο κινήσεις που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ της σε άμυνα και επίθεση ετοιμάζει η ΑΕΚ, που εξετάζει τις περιπτώσεις των Τζαλμά και Κώστα Σταφυλίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η Ένωση εξετάζει τις περιπτώσεις αμφότερων, με τις οποίες μπορεί να καλύψει τις τρύπες στα άκρα της επίθεσης και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Τζαλμά (28) ανήκει στην Πόρτο με συμβόλαιο έως το 2016 και η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει είτε ως ελεύθερο, είτε ως δανεικό και στη συνέχεια να τον κάνει δικό της χωρίς να πληρώσει την πορτογαλική ομάδα. Την τελευταία τριετία, ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην Τουρκία, σε Κασίμπασα (2012/13) και Κόνιασπορ (2013/14 & 2014/15), ενώ είναι διεθνής, μετρώντας 35 συμμετοχές και 3 γκολ με το εθνόσημο.

Δανεισμός θα είναι πιθανότατα και στην περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη εφόσον προχωρήσει, αφού ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο έως το 2018 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «κιτρινόμαυροι» ποντάρουν στο γεγονός ότι ο 21χρονος μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρότζερ Σμιντ και οι Ασπιρίνες δεν θα έχουν αντίρρηση στο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Αυτό έκαναν άλλωστε και την τελευταία διετία, όπου ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ (2012/13) και Φούλαμ (2014/15) με αυτόν τον τρόπο.

gazzetta.gr