Χωρίς Λέτο και Σάμπα στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

170229

Χωρίς τους Σεμπάστιαν Λέτο και Κρίστοφερ Σάμπα αλλά με τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Νίκλας Χουλτ θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Δείτε την αποστολή!

Δύο μέσα, δύο έξω στον Παναθηναϊκό ενόψει Παναιτωλικού! Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς στο Αγρίνιο τους Νίκλας Χουλτ και Λούκας Βιγιαφάνιες, ωστόσο άφησε εκτός τον τραυματία Σεμπάστια Λέτο και τον ασθενή, Κρίστοφερ Σάμπα. Στην 20αδα δεν βρίσκονται για λόγους τακτικής και οι Χουχούμης και Βλαχοδήμος, όπως και ο Κοτσόλης που συγκρούστηκε σε μια φάση στην προπόνηση με τον Λουντ και του πρήστηκε το γόνατο.

Η αποστολή: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι.

Η σημερινή τελευταία προπόνηση συμπεριλάμβανε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Χουλτ (εξαιρετικά αμφίβολος να αγωνιστεί στο Αγρίνιο) και Λέτο έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του.

sport-fm.gr