Όλγα Τρέμη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα

olgatremi-614x378

Βροχή μηνύσεων από δημοσιογράφους εναντίον της «Ακρόπολης»

Σάλο έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ -μετά τους ισχυρισμούς του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι δημοσιογράφοι παρακολουθούσαν «σεμινάρια» σε Αθήνα και Ουάσινγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν. Η εφημερίδα δημοσίευσε λίστα με πολλά γνωστά ονόματα της δημοσιογραφίας.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της Όλγας Τρέμη. Η δημοσιογράφος, με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.

Η δήλωση της Όλγας Τρέμη: «Ενημερώθηκα για τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Η Ακρόπολη» στις 17 και 18 Ιουνίου 2015 τα οποία είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά και θίγουν την προσωπικότητά μου, την τιμή και την υπόληψή μου. Κατόπιν αυτών, επικοινώνησα με τους δικηγόρους μου, προκειμένου να προχωρήσουν στα δέοντα ένδικα μέσα».

Δικαστικά εναντίον της εφημερίδας πρόκειται να κινηθούν πολλοί από τους δημοσιογράφους που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα. Ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα ανακοίνωσαν μέσα από την εκπομπή τους ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ο Γιάννης Πρετεντέρης, όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Ανατροπής στο twiiter «έδωσε εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους του να ασκήσουν κατά του εντύπου τα δέοντα ένδικα μέσα». Ο Αντώνης Σρόιτερ ανακοίνωσε με ένα tweet ότι πρόκειται να καταθέσει αγωγή «Προς λαθρόβιο έντυπο “Ακρόπολις”: Επειδή τα παίρνω πράγματι, αλλά μόνο στο κρανίο, έρχονται αγωγές. Η και σφαλιάρες, αν συναντηθούν οι δρόμοι μας».

zappit.gr