Όνομα – έκπληξη για την προεδρία!

ImageHandler (17)

Είναι δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αφήσει μέσα στις επόμενες μέρες την προεδρία στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ παραμένοντας βέβαια κανονικά στον Ολυμπιακός ως μεγαλομέτοχος και το απόλυτο αφεντικό. Εχει βρεθεί ο εκλεκτός…

Ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση για να φύγει απο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι για την διαδοχή του. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ δεν αναφέρει το παραμικρό επισήμως ή ανεπισήμως αν και είναι ξεκάθαρο πως αυτό που απομένει είναι η απόφαση για την ανακοίνωση, από τον ίδιο τον Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως έχει ήδη επιλεγεί ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού (που δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο Δ.Σ της ΠΑΕ) και πρόκειται για όνομα-έκπληξη! Πρόσωπο κοινά αποδεκτό και αναγνωρίσιμο εντός και εκτός συνόρων. Δεν θα πρέπει επίσης να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της επιλογής του Θοδωρή Γιαννίκου που είναι αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ με εξαιρετικές σχέσεις στην Ευρώπη.

sdna.gr