Όρθια η Ομόνοια – Οργή Απόλλωνα για διαιτησία – Αποκλείστηκε πρόωρα η ΑΕΚ Λάρνακας

234523

Η Ομόνοια πήρε λευκή ισοπαλία από την Μπρόντμπι εκτός έδρας. Σοκ για τον Απόλλωνα Λεμεσού 1-1 με την Γκαμπάλα, που ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Η Ομόνοια, όπως και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Γιαγκελόνια, πήρε 0-0 εκτός έδρας. Είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Ασίς στο 13’ και με τον Σκέμπρι στο 40’ για να σκοράρει, ωστόσο στην επανάληψη, ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγή με τις σπουδαίες επεμβάσεις του, που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα περίπου στα μισά του δεύτερου μέρους, έκανε δύο διπλές επεμβάσεις για να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Γκαμπάλα. Ο Κολοκούδιας έβαλε νωρίς την ομάδα του μπροστά στο σκορ (14’), όμως η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις (το έκανε ο Φρέιρα στον Στάνκοβιτς), σε μια φάση που οι άνθρωποι του Απόλλωνα, θεωρούν πως υπήρξε αδικία, από τον Ουκρανό διαιτητή, Μπόικο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, όπως ήταν φυσιολογικό δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Μπορντό με 3-0 οποιαδήποτε συζήτηση για πρόκριση, είναι απαγορευτική. Στο 52΄ο Ποκό, πήρε το ριμπάουντ μετά από προσπάθεια του Ντιαμπατέ στο δοκάρει, έκανε το 1-0. Ο Ντιαμπατέ στο 74’ έκανε το 2-0, ενώ ο Μορίς-Μπελάι έκανε το 3-0 στο 80’.

sport-fm.gr