004254

Πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την απόκτηση του Λούκας ετοιμάζει η Λα Κορούνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Λούκας Πέρεθ είναι η Λα Κορούνια. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η «Ντεπόρ» ετοιμάζει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον άσο του ΠΑΟΚ.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα αυτό της AS η Λα Κορούνια έχει κάνει γνωστό στον ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να καλύψει το ποσό των 2,5 εκατ., της ρήτρας για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο δεν το έχει βάλει κάτω. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα με την οποία είναι κοντά σε συμφωνία. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα η πρόθεσή της είναι να φτάσει μέχρι το 1,5 εκατ. Μάλιστα, αναφέρει ότι η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με τον Λούκας να ταξιδεύει άμεσα για την Ισπανία.

Το σχετικό δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι υπέρ της μεταγραφής αυτής είναι και ο παίκτης. Ο Λούκας θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λα Κορούνια και έχει προσπαθήσει και αυτός από την πλευρά του να πιέσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να έχει ευτυχή κατάληξη η προσπάθεια που καταβάλει η «Ντεπόρ».

inner

Μάλιστα, στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, θα είναι η πρώτη της Λα Κορούνια μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τελευταία μεταγραφή που είχε κάνει η ισπανική ομάδα με ποσό το οποίο υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο είχε γινει το 2007 όταν και είχει αποκτήσει τον Γκουαρδάδο έναντι 5,25 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr