Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας, μετά την αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα αποφάσισε να πάει για ύπνο. Τίποτα δεν προμήνυε ότι δεν θα τον έβρισκε το ξημέρωμα. Ο 38χρονος Χρήστος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στις 10.30 περίπου το πρωί στο κρεβάτι του.

Οι γονείς του είχαν φύγει από νωρίς της Κυριακής για να επισκεφθούν συγγενείς που μένουν στη Γλύφα. Όταν επέστρεψαν η μητέρα του απόρησε που δεν είχε ξυπνήσει ο γιος της και πήγε στο δωμάτιό του για να δει τι συμβαίνει. Η γυναίκα σοκαρισμένη διαπίστωσε ότι ο πρωτότοκος γιος της δεν ανέπνεε. Αμέσως ειδοποίησε τον σύζυγό της ο οποίος και αυτός έπαθε σοκ από τον αναπάντεχο χαμό του γιου του, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Τα δυσάρεστα νέα ταξίδεψαν τάχιστα στην μικρή κοινωνία του Αχιλλείου και του Αλμυρού, καθώς ο Χρήστος ήταν ένα αγαπητό και ήσυχο παιδί που ασχολούνταν με τα κτήματά του, ενώ έκανε και κάποια μεροκάματα στην ταβέρνα του χωριού. Ασχολούνταν βέβαια και με την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, όπου παρά την απόσυρσή του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, συνέχισε να προσφέρει σε ότι χρειαζόταν η τοπική ομάδα ο Αχιλλέας. Ο Χρήστος έκανε αθλητική ζωή και δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί του Α.Τ. Αλμυρού, ενώ η σορός του 38χρονου να μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

magnesianews.gr