Εμφάνιση IMG_7444.JPG

Εμφάνιση FullSizeRender.jpg

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου των οργανωτών της 5oυ lake party στη λίμνη Τριχωνίδα η οποία επικεντρώθηκε στο  πρόγραμμα του διημέρου 16/17 Ιουλίου ενώ ανακοινώθηκε ότι στις εκδηλώσεις του Αυγούστου θα εμφανιστούν οι Stavento και η Ήβη Αδάμου.
Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Γιώργος Λάμπρης αφού έκανε μια ιστορική αναφορά στα lake party,αναφέρθηκε στην σπουδαιότητά τους για την ανάδειξη και την προβολή της Τριχωνίδας σε όλη την Ελλάδα.
Ιδιαίτερα στάθηκε στην ανάγκη θέσπισης για πρώτη φορά εισιτήριο εισόδου που στόχο έχει την αναβάθμιση των εκδηλώσεων και την παρουσία σημαντικών καλλιτεχνών.
Όπως εξήγησε ο ίδιος η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι 5€ αλλά αναγνωρίζοντας τη  δύσκολη οικονομική συγκυρία είπε πως υπάρχουν αρκετές προσφορές οι οποίες είναι οι ΕΞΗΣ:
Τα 500 πρώτα εισιτήρια θα διατεθούν ,από τα σημεία προπώλησης, στην τιμή των 5€ με προσφορά 1+1 δώρο για την Πέμπτη 16 Ιουλίου.
Τα 1000 πρώτα εισιτήρια θα διατεθούν στη τιμή των 5€ με προσφορά 1+1 δώρο για τη Παρασκευή 17 Ιουλίου.
Θα υπάρχουν ακόμη διήμερα εισιτήρια στην τιμή των 8 ευρώ, καθώς και με 7 €.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ:

Ξεκινάμε δυναμικά το διήμερο του  Lake Party Trichonida, τη Πέμπτη 16 Ιουλίου.  Στο stage ανεβαίνουν οι Hypnotic nausea και έπειτα ο ήχος εναλλάσσεται και στο stage κυριαρχούν οι Active member. Δε σταματάμε όμως εκεί… Πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν να απογειώσουμε το βράδυ μας, αφήνοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους.. Εσύ θα λείπεις;

Hypnotic Nausea  
Oι Hypnotic Nausea  είναι μια post stoner μπάντα από την Ελλάδα (Αγρίνιο) με ηλεκτρονικό και ατμοσφαιρικό στοιχείο στον ήχο τους. Σχημάτιστηκαν τον Αύγουστο του 2013 και τον Μάιο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ (Hypnosis). Κύριο μέλημά τους είναι να δημιουργήσουν ηχοτοπία  με τη μουσική τους, η οποία προσδοκούν να λειτουργήσει ως μια κορυφαία επιλογή στην γενική ιδέα της εννοιολογικής τέχνης!

Active Member

Ένα δημιουργικό και όμορφο ιστορικό συνοδεύει το αγαπητό σε όλους συγκρότημα active member στα 23 αυτά χρόνια επιτυχίας τους! Οι Active Member  είναι ένα δημοφιλές ελληνικό hip-hop/low bap συγκρότημα. Σήμερα, αποτελείται από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου). Το πιο αξιοθαύμαστο σ’ αυτό το συγκρότημα είναι ότι κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία τους και  να κυκλοφορήσουν τον πρώτο ελληνικό hip-hop δίσκο!Ωστόσο, την άνοιξη, ανακοίνωσαν με συγκίνηση  το τέλος του γκρουπ αυτού και την αρχή ενός νέου κύκλου δημιουργίας.Στόχος τους, τώρα είναι να περάσουν σ όσα περισσότερα μέρη μπορούν και να αποχαιρετήσουν τραγουδώντας δυνατά τα τραγούδια τους.

Ένα μουσικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του… Ελάτε να απολαύσετε τη τελευταία εμφάνιση του αγαπητού σε όλους συγκρότημα Active Member δίπλα στη Λίμνη Τριχωνίδα… Στο Κτήμα Πιθάρι!!!

Το Lake Party Trichonida συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά τη Παρασκευή 17 Ιουλίου. Ξεκινάμε το μεσημέρι με τα lake sports και απογειώνουμε το βράδυ μας με Locomondo και Illusion. Δε σταματάμε όμως εκεί, ο ήχος εναλλάσσεται σε house ρυθμούς από τον dj Vassili TsiliChristo  και dj Nick Katsigiannis δίνοντας μια διαφορετική ένταση στη μεγάλη αυτή νύχτα…. Κάτι που σίγουρα δε θα πρέπει να χάσεις..Να είσαι και εσύ εκεί!!!

Οι Locomondo είναι ένα  επταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2001.Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα. Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς τους οποίους δεν διστάζουν να συνδυάσουν με Ελληνικό στίχο. Η θετική αύρα που τόσο απλόχερα δίνουν τα μέλη της μπάντας από σκηνής φτάνει αβίαστα και στον πιο δύσπιστο ακροατή.Μήπως, λοιπόν, έφτασε ο καιρός να μάθουμε αν κάνει κρύο στην Ελλάδα;

Οι Illusion  είναι μια ροκ μπάντα από την Αθήνα, Ελλάδα. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο “Something New” στις 6 Μαΐου, 2014. Το τραγούδι προέρχεται από το ομότιτλο ντεμπούτο τους, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014.Οι Illusion επηρεάζονται κυρίως από τη βρετανική ποπ-ροκ σκηνής και την αγάπη για την ροκ με απλές μελωδίες.