Την πόρτα του χειρουργείου καλείται να περάσει ο Μιχάλης Μπακάκης το προσεχές διάστημα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται εκτός των κλήσεων της Εθνικής ομάδας. Σε αυτές βρίσκονται εκ μέρους της Α.Ε.Κ. ο Πέτρος Μάνταλος, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο διεθνής αμυντικός της Ενωσης είχε ενημερώσει τον ομοσπονδιακό προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη ότι την Τρίτη 21 Μαίου θα μπει για προγραμματισμένο χειρουργείο για αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό στους κοιλιακούς.

Μάλιστα για το πρόβλημα αυτό είχε γίνει αλλαγή από τις 2 Μαρτίου στο παιχνίδι με τον Αρη στο Χαριλάου και εν συνεχεία πήγε συντηρητικά όσο μπορούσε και αγωνιζόταν με κάποιες ενοχλήσεις προκειμένου να μην λείψει μέχρι το τέλος της σεζόν και δη από τον τελικό με τον Π.Α.Ο.Κ.

Έτσι, ο Μπακάκης μπαίνει στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα και βεβαίως θα ακολουθήσει μετά το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης δίχως να πάει διακοπές. Και αυτό ώστε να είναι έτοιμος 100% και απαλλαγμένος από το πρόβλημά του με την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έτσι δεν υπολογίζεται για την Εθνική μας ομάδα που θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Ολλανδία για μια μίνι – προετοιμασία στα τέλη Μαΐου, ενώ προγραμματίστηκε και «τεστ» με την Τουρκία στις 30 Μαΐου στην Αττάλεια.

Φέτος ο Μπακάκης έχει αγωνιστεί σε 42 παιχνίδια με την φανέλα της Α.Ε.Κ., ενώ πέρυσι μέτρησε 43. Και αναμενόμενα έχει επιβαρυνθεί αρκετά. Ετσι στόχος είναι ενόψει της νέας σεζόν να είναι απόλυτα έτοιμος και απαλλαγμένος από κάθε πρόβλημα.

Τάσος Καπετανάκος – sportime.gr