Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Γ.Ε.Αγρινίου Σωτήρη Φαράντου ενόψει του αγώνα με την Βόνιτσα στο κλειστό της Αερογέρυφας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 16:00. 

Η ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου της Α’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. έχοντας 10 βαθμούς με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ η προσεχής αντίπαλος μας βρίσκεται στην 4η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες.

Σωτήρης ΦαράντοςΕίναι ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την μέγιστη σοβαρότητα. Βρισκόμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας, αήττητοι και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Η Βόνιτσα είναι μια έμπειρη ομάδα και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και δεν θα έρθει για … βόλτα στο Αγρίνιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Από την αρχή του πρωταθλήματος βασικοί μας παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και είτε κάποιοι τώρα επανέρχονται είτε δημιουργούνται καινούργια. Δεν πτοούμαστε όμως. Όλοι οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ανεξάρτητα από τα προβλήματα σε κάθε αγώνα πάμε για την νίκη και μόνο. Αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο και ευελπιστώ σύντομα να είμαστε όλοι μαζί υγιείς πάνω από όλα. Θα ήθελα με την σειρά μου να καλέσω τον φίλαθλο κόσμο της Πόλης να έρθει και να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Όλοι όσοι είμαστε στην οικογένεια της Γ.Ε.Α. παίκτες, προπονητές, διοίκηση κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς και η υποστήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη.