Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στο σωματείο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 3-0.

Με πολλές απουσίες παρατάχτηκε η ομάδα του Μεσολογγίου στον αγώνα και με διαφορετική σύνθεση από την συνηθισμένη. Κοντά βρίσκονταν οι δυο ομάδες στην αρχή του πρώτου σετ. Στα μισά του σετ η ομάδα μας με όπλο το καλό σέρβις και τη σωστή ανάπτυξη στην κόντρα επίθεση θα καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ. Προσπάθεια του Παναιτωλικού να επιστρέψει στο σετ, δεν θα τα καταφέρει και θα έχουμε το 25-21.

Ίδια εικόνα στην αρχή του δεύτερου σετ, με την ομάδα του Μεσολογγίου να αρχίζει να βρίσκει την χημεία της, θα ανεβάσει την απόδοση της και με εξαιρετική άμυνα θα φτάσει στην κατάκτηση του με 25-20.

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες θα βρίσκονται κοντά στο σκορ, με τον Παναιτωλικό να κάνει την τελευταία του προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι. Με ψυχραιμία και σωστές επιλογές στις κρίσιμες φάσεις η ομάδα μας θα κατακτήσει το σετ με 25-22 και θα φτάσει στο τελικό 3-0.

Η ομάδα του Χαρίλαου σημείωσε τη δωδέκατή της νίκη σε δεκατρείς αγώνες στο πρωτάθλημα και μια αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με εξασφαλισμένη τη θέση στους αγώνες ανόδου όπου θα κριθούν όλα, την τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο θα παίξουμε με τον Πανηπειρωτικό στα Ιωάννινα, όπου θα είναι και ο αντίπαλός μας στους αγώνες μπαράζ. Κρίσιμο παιχνίδι καθώς εκτός από το ότι θα κριθεί η πρώτη θέση, οι ομάδες θα μεταφέρουν και τη νίκη στους αγώνες ανόδου, με την ομάδα μας να έχει ήδη μια από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Σταμουλακάτου Έφη, Λάζαρη Ξένια.