Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά »Το Νεόκαστρο», ανακοινώνει την απόκτηση των Πετσίνη Αντώνη και Τσουκαλά Αριστείδη. Ο Αντώνης είναι επιθετικός και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αντιρρίου ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παμμηλιακό ομάδα των Κυκλάδων. Ο νεαρός ταλαντούχος Αριστείδης αγωνίζεται στα χαφ και προέρχεται και αυτός από τον Ατρόμητο Αντιρρίου ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ακαδημία Ναυπάκτου και στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά »Το Νεόκαστρο», ανακοινώνει την αποδέσμευση των Γεωργακόπουλου Νίκου και Ρισβά Κώστα. Τους ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία σε ότι και αν κάνουν.

Τις προηγούμενες μέρες…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά «Το Νεόκαστρο» ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Κερασιά Ανδρέα. Ο Ανδρέας αγωνίζεται στα χαφ και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Πετρούπολης, ομάδα Β’ Κατηγορίας Αθηνών. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.