Η οργανωτική επιτροπή του Camp και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγρινίου θα ήθελαν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους προς: Όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που ήταν μαζί μας αυτό το τετραήμερο, καθώς και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα καταφέραμε: Να προσελκύσουμε αρκετούς μικρούς αθλητές από όλες τις ομάδες του Αγρινίου (παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιων…) καθώς και από άλλες πόλεις του Νομού μας, παρέχοντας γνώσεις και δεξιότητες υψηλού επιπέδου από αναγνωρισμένους επαγγελματίες προπονητές με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς καθυστερήσεις στο πρόγραμμα και στη διαδικασία.

Άμεση εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων. Ταχεία επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυψε με παροχή όλων όσων είχαμε δεσμευθεί.

Προσωπικότητες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρησης, προπονητές και παίχτες ήρθαν στη πόλη μας, καθοδήγησαν τις προπονήσεις, μίλησαν με τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες, ακόμα και με τους γονείς και είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν το μπασκετικό κοινό της πόλης και όχι μόνο.

Με το πέρας των τριών All Star (Μίνι, Κοριτσιών, Αγοριών) εκτός από τα βραβεία προς τους συμμετέχοντες ο MVP του Camp κέρδισε μια υποτροφία για ακαδημαϊκές σπουδές στο New York College!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Την Διεύθυνση και συγκεκριμένα τη κ. Τσώνη καθώς και το προσωπικό του Δ.Α.Κ. Αγρινίου και του Κλειστού Αερογέφυρας το περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ερυθρού Σταυρού.

Τους χορηγούς του Basketball Camp και τα Μ.Μ.Ε. που ήταν Χορηγοί Επικοινωνίας

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον Ιούνιο του 2020 και ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!