Ο Μάριος Βρουσάι φέρεται να ζει το όνειρό του, καθώς μέσα σε δύο χρόνια έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βίλεμ βλέπει το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του να μεγαλώνει, καθώς μαζί με τον Παυλίδη έχουν βάλει “φωτιά” στην επίθεση της ομάδας του Τίλμπουργκ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 02/07/1998) βλέπει μεγάλες ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν, η πιο πρόσφατη αυτή του Άγιαξ.

Ο Βρουσάι έχει δοθεί δανεικός στην ολλανδική ομάδα, ωστόσο, έχει συμβόλαιο με τους “Ερυθρόλευκους” ως το καλοκαίρι του 2020.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται ο “Αίαντας” να κάνει κίνηση για την αγορά του και μάλιστα άμεσα! Μιας και ήδη το όνομά του ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τους Ολλανδούς.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ορίσει ως ποσό πώλησης του ποδοσφαιριστή πάνω από ένα εκατομμύριο, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό του στοιχείο, που δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ολλανδία, η ομάδα του δεν πρόκειται θα προβεί στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι ο Βρουσάι να επιστρέψει ξανά στον Ολυμπιακό.

Εδώ και λίγες ημέρες, εκτός του Άγιαξ, ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο άσο έχει δείξει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τα “λιοντάρια” να έχουν κάνει πρόσφατα διακριτική ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται βέβαια ο Ολυμπιακός να απορρίψει κάθε πρόταση και να κρατήσει τον Βρουσάι στο λιμάνι, δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Όλα αυτά φυσικά θα κριθούν σε λίγους μήνες, όπου σίγουρα ο νεαρός επιθετικός έχει κλείσει μία θέση στην προετοιμασία της ομάδας.

Talentabout.gr