Οι Άγριες Μέλισσες κέρδισαν τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο και όχι τυχαία. Οι εξελίξεις μέχρι τώρα ήταν καταιγιστικές, από και κάτω όμως, θα είναι και ανατρεπτικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MY tv, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ασημίνα και προκειμένου να είναι μαζί της τα βάζει με όλους. Την ίδια ώρα, η Δρόσω αρχίζει να τον ερωτεύεται, ενώ και η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο περνάει σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα, ο τελευταίος δείχνει ένα στοιχείο στον Δούκα που «καίει» τις αδελφές Σταμίρη.

Η Δρόσω μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο. Ο Δούκας κάνει πράξη τις απειλές του και διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι του. Έτσι, ο νεαρός βρίσκει στέγη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Ο Κυπραίος φανερώνει στον Δούκα και τη Μυρσίνη το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδελφές της. Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδελφές Σταμίρη;

zappit.gr