«Άγριες Μέλισσες»: Μεγάλες ανατροπές στην εξέλιξη της σειράς! Αλλάζουν όλοι και όλα…

Οι Άγριες Μέλισσες κέρδισαν τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο και όχι τυχαία. Οι εξελίξεις μέχρι τώρα ήταν καταιγιστικές, από και κάτω όμως, θα είναι και ανατρεπτικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο MY tv, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ασημίνα και προκειμένου να είναι μαζί της τα βάζει με όλους. Την ίδια ώρα, η Δρόσω αρχίζει να τον ερωτεύεται, ενώ και η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο περνάει σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα, ο τελευταίος δείχνει ένα στοιχείο στον Δούκα που «καίει» τις αδελφές Σταμίρη.

Η Δρόσω μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο. Ο Δούκας κάνει πράξη τις απειλές του και διώχνει τον Νικηφόρο από το σπίτι του. Έτσι, ο νεαρός βρίσκει στέγη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Ο Κυπραίος φανερώνει στον Δούκα και τη Μυρσίνη το μοναδικό στοιχείο που ενοχοποιεί την Ελένη και τις αδελφές της. Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδελφές Σταμίρη;

zappit.gr