Με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μιχάλη Κατσιγιάννη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο η απεργιακή συγκέντρωση που είχε προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο και η Ένωση Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Αιτωλοακαρνανίας. Χαιρετισμό στην απεργιακή συγκέντρωση έκανε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Οικοδόμων Γιώργος Ντουντούμης.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου κάλεσε την εργατική τάξη της περιοχής σε συντονισμένο αγώνα ενάντια στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. που έχει τη στήριξη των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις του  κεφαλαίου.

«Δίνουμε  απάντηση στα ψέματα  και την κοροϊδία της συγκυβέρνησης. Οργανώνουμε τον αγώνα μας. Να διεκδικήσουμε  Συλλογικές Συμβάσεις  με αυξήσεις σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις , κοινωνικές παροχές. Να καταργηθεί το αίσχος των 586€ και 511€, κανένας κάτω από 751€ . Δίνουμε απάντηση στον κυβερνητικό  εργοδοτικό  συνδικαλισμό,  στο κλίμα άπνοιας , στη σιγή νεκροταφείου  που θέλει  να δημιουργήσει η πλειοψηφία της Γ.Σ.Ε.Ε. υπονομεύοντας σταθερά τους αγώνες των εργαζομένων, λέγοντας  πως δεν υπάρχουν λόγοι  για απεργιακή απάντηση  και ότι η απεργία  έχει ξεπεραστεί σα μορφή πάλης. Οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν μαζική αγωνιστική μαχητική απάντηση. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας . Καμιά ανοχή, καμιά καθυστέρηση. Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση».

apergiaki-sigkentrosi (10)

apergiaki-sigkentrosi (4)

apergiaki-sigkentrosi (5)

apergiaki-sigkentrosi (6)

apergiaki-sigkentrosi (8)

apergiaki-sigkentrosi (9)

apergiaki-sigkentrosi (3)

apergiaki-sigkentrosi (1)

apergiaki-sigkentrosi (2)

sinidisi.gr