Καθημερινά είναι πλέον τα «χτυπήματα» νεαρών Ρομά, στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι δεν διστάζουν να προβαίνουν σε σοβαρές παραβατικές πράξεις ακόμα και μέρα μεσημέρι, σε κεντρικά σημεία της πόλης, με τα τελευταία περιστατικά και τις επιθέσεις σε πολίτες, να προκαλούν μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr πριν από λίγα λεπτά, δύο Ρομά οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλο, επιτέθηκαν σε πεζή γυναίκα, στην οδό Γούναρη, στο ύψος του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου, προσπαθώντας να της αρπάξουν την τσάντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν καθώς αντιστάθηκε σθεναρά παρά το γεγονός ότι την έσπρωξαν και την έριξαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο! Φεύγοντας της αφαίρεσαν μία ζακέτα που κρατούσε, όπως η ίδια μας κατήγγειλε. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των θρασύτατων δραστών.

Δυστυχώς τα τελευταία ρεπορτάζ τόσο του sinidisi.gr όσο και της εφημερίδας «Συνείδηση» αναφορικά με την αυξημένη παραβατικότητα που καταγράφεται στην περιοχή, επιβεβαιώνονται…