Την «Φλόγα της Αγάπης» της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) υποδέχθηκε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αγρινίου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Στην εκδήλωση -εκτός των άλλων- παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ο Αντιδήμαρχος, Σπύρος Φλώρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πάνος Μαρνέζος.

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί μέχρι 2:30 το μεσημέρι, διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή όλων των Συλλόγων και φορέων που θα συμμετέχουν στην Λαμπαδηδρομία.

Η 17η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Συμμετέχουν και στηρίζουν: Υπουργείο Υγείας, E.KE.A., Ε.Κ.Α.Β. Ελληνική Αστυνομία. Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων η φλόγα θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Συλλόγου των Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και την επόμενη μέρα θα ξεκινήσει το ταξίδι της για την επόμενη πόλη.