Οι Αγρινιώτες μοτοσικλετιστές – μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου, παίρνουν ακόμη μια φορά την κατάσταση στα χέρια τους και αναλαμβάνουν δράση. Μετά από την πρώτη κινητοποίησή τους, στις 20 Απριλίου του 2016, για την επικινδυνότητα της Εθνικής Οδού στο Αγρίνιο από την Ερμίτσα μέχρι και τον κόμβο Τσίγκα και αομή μια που πραγματοποίησαν επιστρέφουν σήμερα για να διεκδικήσουν και πάλι την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Για το λόγο αυτό, σήμερα, για μία ώρα, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου παρέταξαν τις μοτοσυκλέτες τους στην διπλή διαχωριστική γραμμή του οδοστρώματος στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για να διαμαρτυρηθούν για τα ατυχήματα – δυστυχήματα που έχουν καταγραφεί στο σημείο.

Το θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα «Συνείδηση» από τις 8 Δεκεμβρίου, ενώ υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Φορέων και Αρχών της περιοχής στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, την οποία συγκάλεσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος, θέμα που επίσης ανέδειξε η «Συνείδηση».

lesxh10

lesxh2

lesxh4

lesxh5

far

far2

far3

lesxh8

2

lesxh11

lesxh12

lesxh13

eisag

eisag2

sinidisi.gr