Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Δημάδη, στο μνημείο Πεσόντων, η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων από μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φορείς της πόλης και της περιοχής και της Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων.

Στην τελετή μνήμης και τιμής παρέστησαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Υποδιοικητή Παναγιώτη Στούμπο και ο Αστυνομικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Διευθυντής της Α.Δ Ακαρνανίας Νίκος Νικολάου.

Νωρίτερα, στις 11.45 πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του Αγρινιώτη Ήρωα Νικόλαου Παναγιώτου από μαθητές του 2ου και 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Την Κυριακή, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, στις 10.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η επίσημη δοξολογία και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας. Μισή ώρα αργότερα, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία Δημάδη, ενώ στις 11.00, θα διεξαχθεί η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των αναπήρων πολέμου, μαθητριών της σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, των Προσκόπων και των Εθελοντριών Νοσοκόμων του Ερυθρού Σταυρού.

katathesi-stefanwn (14)

katathesi-stefanwn (15)

katathesi-stefanwn (16)

katathesi-stefanwn (17)

katathesi-stefanwn (18)

katathesi-stefanwn (19)

katathesi-stefanwn (20)

katathesi-stefanwn (21)

katathesi-stefanwn (22)

katathesi-stefanwn (5)

katathesi-stefanwn (6)

katathesi-stefanwn (7)

katathesi-stefanwn (8)

katathesi-stefanwn (9)

katathesi-stefanwn (10)

katathesi-stefanwn (11)

katathesi-stefanwn (12)

katathesi-stefanwn (13)

katathesi-stefanwn (4)

katathesi-stefanwn (1)

katathesi-stefanwn (2)

katathesi-stefanwn (3)

sinidisi.gr