Στη «Γραμμή Ζωής» αναρτήθηκε σήμερα ειδοποίηση Silver Alert για τον 61χρονο Αναστάσιο Πρέμο από το Αγρίνιο, συνταξιούχο της Δ.Ε.Η. που εξαφανίστηκε στο Άγιο Όρος, από τις 8 Νοεμβρίου.

«Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Αγίου Όρους. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065» αναφέρεται στη σχετική ειδοποίηση.

Μετά από μια περίοδο ψυχολογικής φόρτισης αποφάσισε να πάει στο Άγιο Όρος και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Είναι ο Αναστάσιος Πρέμος 61 χρόνων, που κατάγεται από το Αγρίνιο και είναι πατέρας ενός παιδιού.Έφτασε στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής με το αυτοκίνητο του στις 4 Νοεμβρίου, το στάθμευσε στον χώρο του «Ξενία» και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Ακρογιάλι». Στο Άγιο Όρος εισήλθε τρεις μέρες αργότερα και τελευταία φορά τον είδαν την Πέμπτη 8 του μήνα.

Μοναχός που αντιλήφθηκε την απουσία του ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο σάκος του εντοπίστηκε στο κελί που φιλοξενούνταν. Σε απόσταση περίπου πεντακοσίων μέτρων από τον λιμένα της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος βρέθηκαν πάνω σε βράχο τα ρούχα που φορούσε, το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το διαμονητήριο του. Για το λόγο αυτό έρευνες πραγματοποιούνται και από το Λιμενικό.

Ο αγνοούμενος συνταξιούχος της ΔΕΗ, έχει ύψος 1.70, είναι αδύνατος και έχει τατουάζ στο μπράτσο με το όνομα του γιου του (Κων/νος) και τατουάζ στον αντίχειρα με ένα ερωτηματικό και μια τελεία.

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

anikolouli.gr