Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 31/05/2019 ώρα 12:00 π.μ στο ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο, όπου θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου των φορέων της ΘΕΑΤΡόPolice, με τους κοινωνικούς φορείς που επιλέξαμε να υποστηρίξουμε για φέτος.  Η θεατρική μας ομάδα θα ανεβάσει το έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου από 6 έως 9 Μαΐου. Οι κοινωνικοί φορείς τους οποίους αποφασίσαμε να στηρίξουμε με τις παραστάσεις που θα ανεβάσουμε είναι:

  1. Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων & προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στο Αγρίνιο.
  2. Τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στο Αγρίνιο.
  3. Τον Ξενώνα «Αργώ» του κέντρου ψυχικής υγείας Αγρινίου.

Η ανάδειξη και προβολή εκ μέρους σας της πρωτοβουλίας μας, να στηρίξουμε μέσω των παραστάσεων που θα ανεβάσει η θεατρική μας ομάδα τις ανωτέρω δομές, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας αλλά και τις επιλεγμένες δομές που θα υποστηριχθούν. Η ΘεατρόPolice μετά την κατάκτηση  της κορυφής του ερασιτεχνικού θεάτρου στην Χώρα μας, με τα έργα «Ψέμα στο Ψέμα» και «Η Γραμμή» και τα βραβεία που απέσπασε με την συμμετοχή της στο 7ο και 8ο  διαγωνιστικό φεστιβάλ στην Ιεράπετρα της Κρήτης, έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Σας περιμένουμε στην συνέντευξή μας,  να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για το έργο και την πρωτοβουλία μας να υποστηρίξουμε για μια ακόμη χρονιά κοινωνικές δομές του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Ταμπακέλης Δημοσθένης

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων