Χριστουγεννιάτικη – Μουσικοχορευτική εκδήλωση από την «Συντροφιά με την Παράδοση».

Μια πρωτότυπη εκδήλωση από τον Λαογραφικό – Πολιτιστικό όμιλο Αγρινίου «Συντροφιά με την Παράδοση» πραγματοποιήθηκε στον χώρο της δημοτικής αγοράς  σήμερα το απόγευμα …

Η χορωδία του ομίλου καθώς και το χορευτικό τμήμα ταξίδεψαν το κοινό σε ολόκληρη την Ελλάδα με τα κάλαντα και τα τραγούδια, τους χορούς και τα δρώμενα….

Κεράσματα, τραγούδια και χορός με τον κόσμο να παίρνει μέρος στην όμορφη αυτή εκδήλωση, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, φέρνοντας κοντά τους ανθρώπους μέσα από την παράδοση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Γιάννης Πανουκλιάς γνωστός στην ευρύτερη περιοχή του νομού μας αλλά και μέσα από το παιχνίδι Voice όπου συμμετείχε με εξαιρετική παρουσία και μεγάλη επιτυχία. Θεωρείται μέλος της Συντροφιάς λόγω της μουσικής σχέσης του με ανθρώπους του εν λόγω τμήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Παραμύθι από Ζάχαρη».

Οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού Ομίλου «Συντροφιά με την Παράδοση» Γεωργιάδου Αναστασία, Φρίντζος Κώστας καθώς και όλα τα μέλη εύχονται υγεία, αγάπη, δημιουργία και συντροφικότητα σε όλο τον κόσμο…

panouklias

sinidisi.gr