Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των μεγάλων σύγχρονων δημιουργών.

Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές, της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Φέτος το χειμώνα, με τους τέσσερις νέους συνεργάτες της και με διάθεση να δώσει έμφαση στο λαϊκό κυρίως μέρος του ρεπερτορίου της, προσεγγίζει τα τραγούδια της εκ νέου δημιουργώντας συνθήκες συγκίνησης και κεφιού με τραγούδια ορόσημα από την προσωπική της πορεία αλλά και λαϊκά που αγαπάει.

Οι παραστάσεις της Μελίνας περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, στην Ανδρομέδα, στο Αγρίνιο, όργανα όπως το μπουζούκι, η κιθάρα, το λαούτο, τα κρουστά και τα πνευστά, θα πλαισιώσουν τη φωνή της δίνοντας τη σκυτάλη στα τραγούδια σε μία μουσική παράσταση γεμάτη χρώματα και συγκίνηση, λόγια και μελωδίες για τον έρωτα, για τη ζωή.

Κώστας Νικολόπουλος κιθάρες, τραγούδι

Δημήτρης Κουφογιώργος μπουζούκι, κιθάρα, λαούτο

Γιώργος Δούσος πνευστά

Στρατής Σκουρκέας κρουστά

Παραγωγή: Ηχόχρωμα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017