Προς:

Δήμαρχο Αγρινίου

Γ. Παπαναστασίου

 

Κύριε Δήμαρχε

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου δημοσιεύθηκε απόφασή σας  με αριθμό πρωτοκόλλου 17345 και ημερομηνία 19/5/2020 στην οποία αναγράφονται τα ποσά  που ανατέθηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στα όρια του Δήμου Αγρινίου 
για την προβολή μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού στους  πληθυσμούς ΡΟΜΑ στα όρια του Δήμου Αγρινίου.

Απόφαση μάλιστα που δημοσιεύθηκε και σε τοπικά Μ.Μ.Ε.

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι στη λίστα αυτή  υπάρχει και το site  Agriniotimes.gr και η εταιρεία στην οποία ανήκει να φέρεται να της έχει ανατεθεί συγκεκριμένο ποσό για τη συγκεκριμένη προβολή,η οποία όντως έγινε από τα ΜΜΕ της Εταιρείας.
Η έκπληξη πηγάζει από το γεγονός ότι είχαν ενημερωθεί ήδη έγκαιρα αρμόδια στελέχη του δήμου Αγρινίου και στενοί συνεργάτες σας, τόσο τηλεφωνικά όσο και με email, ότι αποποιούμαι της όποιας  αμοιβής για λόγους που λεπτομερώς εξήγησα.
Μάλιστα σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει κι ένα κορυφαίο σημείο εμπαιγμού που προσβάλει και εμένα προσωπικά και τα Μ.Μ.Ε. της Εταιρείας μου.
Η προσφορά από τα ΜΜΕ της εταιρείας και η οποία βέβαια ποτέ δεν δόθηκε από μένα , ζητήθηκε με e-mail (στη διάθεσή σας αν μου ζητηθεί) δύο ημέρες (21/5/2020) μετά την υπογραφή της απόφασης από εσάς!!!
και αφού είχαν ήδη  ενημερωθεί στενοί συνεργάτες σας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθώ χρήματα για την συγκεκριμένη καμπάνια ούτε και από την καμπάνια για την καθαριότητα στον Δήμο Αγρινίου.
Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας  ζήτω να απαλειφθεί άμεσα από τον απόφαση σας,  η εταιρεία   και το ποσό που υποτίθεται ότι της ανατέθηκε για την συγκεκριμένη προβολή.
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω…
Με εκτίμηση
Σωκράτης Τσόμπος