Για ακόμη μια φορά βάθρο για το Αγρίνιο σε αγώνες CrossFit από τον αθλητή Ιωάννη Διώτη, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των masters +35 στην διοργάνωση «Centaurian Fit-test Competition» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουνίου στο Βόλο.

Η επιτυχία αυτή ήρθε μετά από τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στην διοργάνωση «Chalkida Throwdown 2019» αλλά και στην διοργάνωση των Crosscamp games στην Χαλκιδική σε διάστημα μόλις δύο μηνών.

Να σημειωθεί ότι η συνεχής προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους του, τον οδήγησαν στην διάκρισή του ανάμεσα σε 49.000 άτομα και την κατάκτηση της 65ης θέσης της παγκόσμιας κατάταξης αγώνων CrossFit.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Διώτης πλέον είναι ο πέμπτος ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίου στην Ελλάδα από οργανωμένους και καταξιωμένους προπονητές και καθηγητές του fitness #wodbox #weworkout και σύντομα θα είναι έτοιμο στην πόλη μας προσφέροντας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα του fitness σε γυναίκες, άντρες, παιδιά, αλλά κι αθλητές υψηλού επιπέδου!

Σε δήλωσή του στο AgrinioTimes.gr και τον Παρασκευά Μάζη ανέφερε τα εξής: »Έχω ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ξυπνάω πολύ πρωί κάνοντας κάθε μέρα τις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού, ετοιμάζω τον γιο μου και μετά ξεκινάω το πρόγραμμα μου. Κάνω προπόνηση δυο ώρες κάθε μέρα βρέξε-χιονίσει και συνεχίζω τη δουλειά μου ως το βράδυ στο γυμναστήριο. Η προετοιμασία μου διαρκεί όλο τον χειμώνα και ο μόνος λόγος που κάνω προπόνηση είναι οι αγώνες και να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου να παίξω στο Παγκόσμιο. 

Η αλήθεια είναι πως είχα μια αποτυχημένη προσπάθεια στην Αθήνα τον Απρίλιο αλλά αυτό με πείσμωσε πιο πολύ και θα επιστρέψω πιο δυνατός.

Σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ δύσκολο να νιώσεις κάτι μετά από αγώνες. Κάτι που ενόχλησε τους δικούς μου ανθρώπους είναι πως δεν χορταίνω ποτέ τους αγώνες, άρα η απάντηση στο πως νιώθω μετά από αυτούς τους τίτλους είναι τα εξής: δίψα για να φτάσω ακόμη πιο ψηλά.

Τα επόμενα βήματα μου είναι να τελειώσω της σπουδές μου φέτος στην προπονητική ΙΕΚ Ακμή και να μπορέσω να φέρω εις πέραν τις καινούργιες αθλητικές εγκαταστήσεις που φέρνω στο Αγρίνιο #wodboxgreece γιατί είναι μια πολύ σοβαρή επιχείριση και απαιτεί σοβαρότητα γιατί είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν άρα αυτό το έργο πρέπει να το συνεχίσω και εγώ.

Σε αθλητικό επίπεδο το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Παγκόσμιο και ο ερχομός της κόρης μου, γιατί πέρα από αθλητής είμαι γεννημένος για πατέρας και σύζυγος!»