Το ξαφνικό διαζύγιο με τον Γιώργο Τράγκα ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Παραπολιτικά 90,1». Για βαίη διακοπή της εκπομπής του έκανε λόγο ο δημοσιογράφος.

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά 90,1» με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου.

Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Όπως γράφει το e-tetradio.gr, ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού για να τον στείλουν σπίτι του. Γιατί, αλήθεια; Τι να συνέβη; Μήπως γιατί ο Τράγκας κατηγορούσε από το πρωί τον κ. Μητσοτάκη και για το θέμα της Marfin; Το «νοσηρό μυαλό» όπως τον αποκαλούσε στην αρχή της εκπομπής του;

Όπως είπε ο ίδιος, από τον αέρα του σταθμού, η εκπομπή διεκόπη βιαίως…

Η εξέλιξη παραπέμπει εκ των πραγμάτων σε «πολιτική διαφωνία» μεταξύ της ιδιοκτησίας του σταθμού (Γιάννης Κουρτάκης) και του δημοσιογράφου, καθώς μόλις πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος είχε πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τον καταγγελτικό λόγο του κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού (όπως, άλλωστε, έχει πράξει αρκετές φορές και με διαφορετικούς στόχους- Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης- κατά το παρελθόν), σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που αρκετοί να θεωρούν πως πρόκειται για «κατεύθυνση» του Βαγγέλη Μαρινάκη που θεωρείται ατύπως πίσω από τα “Παραπολιτικά”, λόγω της μακρόχρονης και στενής σχέσης του με τον Γιάννη Κουρτάκη.

libre.gr