Ο Αιτ/νας Μπακάκης για την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ.: Είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Α.Ε.Κ., Μιχάλης Μπακάκης, μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. (2-0) τόνισε πως δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ενώ ανέφερε πως η Ένωση είναι μια οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου αμυντικού στην κάμερα της Nova: 

-Για το παιχνίδι: «Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν μας αφήνει ευχαριστημένους, ήμασταν καλύτεροι στην αναμέτρηση. Μετά από λάθος ο Π.Α.Ο.Κ. έβαλε το γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης».

-Για τη γρήγορη αντίδραση της Α.Ε.Κ. και το δοκάρι: «Δείξαμε καλά στοιχεία μέσα σε μια δύσκολη έδρα που άλλοι μετά το πρώτο γκολ χάνουν τη μπάλα και δέχονται τρία και τέσσερα τέρματα. Πριν την ανάπαυλα, είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Πόνσε και μετά το δεύτερο τέρμα, είχαμε δοκάρι και δείξαμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

-Για το λάθος του Λαμπρόπουλου: «Λάθη κάνουν όλοι, και εγώ πέρσι στον τελικό του κυπέλλου είχα κάνει πέναλτι. Όπως είδατε και εσείς η ομάδα μετά από δυο τρία λεπτά αντέδρασε κατευθείαν. Είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια, έτσι πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι και συνεχίζουμε».