Ακούστε το νέο κομμάτι του Αιτωλοακαρνάνα Πάνου Κονδύλη – Οι πρώτες του δηλώσεις στο AgrinioTimes.gr

Κυκλοφόρησε και επίσημα πριν από λίγη ώρα το δεύτερο κομμάτι του Αιτωλοακαρνάνα τραγουδιστή και τραγουδοποιού Πάνου Κονδύλη με τίτλο «Σπηλιά Βαθιά», για το οποίο σας είχε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση (δείτε εδώ) το AgrinioTimes.gr από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Παρασκευάς Μάζης συνάντησε τον νεαρό καλλιτέχνη ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος ελπίζοντας ότι ο κόσμος αυτές τις γιορτινές ημέρες θα αγαπήσει το κομμάτι, όπως ακριβώς έκανε και με τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως τα φυσικά μέρη που παρουσιάζονται σε αυτό το δεύτερο βίντεο κλιπ πολλαπλασιάστηκαν, λέγοντας πως ζούμε σε μία υπέροχη περιοχή με ακαταμάχητα τοπία που είναι κρίμα να μην διαφημίζονται και γιατί όχι να γίνουν πόλος έλξης και προσέγγισης ανθρώπων που θα θελήσουν να τα επισκεφτούν ξανά και ξανά.

Όσο, για το επόμενο βήμα της καλλιτεχνικής του πορείας δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο τόνισε πως μόνο με αγάπη και μεράκι μπορούν να έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες.

Τέλος, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους αναγνώστες του AgrinioTimes.gr για το 2017 που φεύγει και το 2018 που έρχεται: «Εύχομαι το 2018 να βρει ο καθένας ότι ποθεί στην ζωή του, έχοντας πρώτα και πάνω απ’ όλα υγεία και στη συνέχεια αγάπη και ελπίδα. Ας αφήσουμε πίσω μας όλη την πίκρα που μας άφησε το 2017. Τα καλύτερα έρχονται».

Ερμηνεία: Πάνος Κονδύλης

Δεύτερη φωνή – Φωνητικά – αμανές: (Gus Plk) Kωνσταντίνος Πλακίδας

Στίχοι: Ευτυχία Σκεύη

Moυσική πρωτότυπη σύνθεση – ενορχήστρωση & προγραμματισμός: (Gus Plk) Κωνσταντίνος Πλακίδας

Λαούτο: Αντρέας Τσιουραντάνης

Ούτι – φλογέρα: (Gus Plk) Κωνσταντίνος Πλακίδας

Mix / Mastering: Γιώργος Μεταξάς