Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΑΝ.ΕΛ. είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος σημείωσε ότι από το 2014 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται και δεν υπερασπίζεται την πολυφωνία και την ελευθερία της έκφρασης.

Ολόκληρη η δήλωση του Ιωάννη Αλαφούζου:

«Στον ΣΚΑΪ πάντα πιστεύαμε στην ελευθερία της έκφρασης και στην πολυφωνία. Πιστεύουμε μάλιστα ότι είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να υπερασπίζεται αυτής της πολυφωνίας και της ελευθερίας της έκφρασης. Δυστυχώς από το 2014 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν ξεκινήσει μία απίστευτη εκστρατεία λάσπης εναντίον του ΣΚΑΪ και μια εκστρατεία διασποράς ψευδών ειδήσεων εις βάρος μας. Συνεπώς πιστεύω ότι βασικός ηθικός αυτουργός για την σημερινή επίθεση είναι η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: Αθλια συκοφαντία -Επιβεβαιώνει ότι καλώς επιβάλαμε εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου ο οποίο χαρακτήρισε ως ηθικούς αυτουργούς της τρομοκρατικής επίθεσης τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οπως υποστήριξε σε γραπτή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για «συκοφαντία που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» και επαναβεβαίωσε την ορθότητα της επιλογής του «εμπάργκο» που έχει επιβάλλει στον ΣΚΑΪ η Κουμουνδούρου.

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

skai.gr