Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν καταστρώνουν στον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας έχει δικαιωθεί από τις επιλογές του στο πρόγραμμα σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της AGB αφού κοντράρεται με τον ΣΚΑΪ για την πρωτιά.

Αρκετά αναμένεται να αλλάξουν στον σταθμό μετά την πώλησή του σε θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους ιθύνοντες να σχεδιάζουν από τότε την επόμενη σεζόν.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην απογευματινή ζώνη του καναλιού που κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το μέσο όρο του καναλιού.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real υπεύθυνοι του καναλιού βρέθηκαν στο τηλεοπτικό φεστιβάλ των Καννών προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν προγράμματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Κάντζα εξετάζουν πρωτότυπα ψυχαγωγικά φορμάτ για ενίσχυση της ζώνης.

Σημειώνεται ότι την επόμενη σεζόν αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι. Η νέα διοίκηση του ομίλου Βαρδινογιάννη θα καταθέσει το πλάνο της για την επόμενη σεζόν, ενώ δημοσιεύματα θέλουν να επανακαθορίζονται οι οικονομικοί όροι αρκετών συμβολαίων του καναλιού.

dailymedia.gr