Σύμφωνα, με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά μετά την τρομοκρατική επίθεση με την έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα, ο ΣΚΑΪ αλλάζει το σημερινό πρόγραμμά του.
Έτσι η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να αναβάλλει τις προβολές των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του, του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» και της σειράς «Όσο έχω εσένα» και έως τις 9 το βράδυ να μεταδίδει μόνο ενημερωτικές εκπομπές.

Ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού εργάζεται πυρετωδώς ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το τρομοκρατικό χτύπημα.

Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.