Ένα ακόμα «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας ενδυναμώνοντας τα σενάρια που θέλουν… εντολή από άνωθεν για περικοπές και μειώσεις κόστους!

Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα κάνει το Open TV την καινούργια σεζόν αφού αντίθετα με τους υπόλοιπους σταθμούς εθνικής εμβέλειας έχει πολλά κενά στο πρόγραμμά του, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, αποχώρησε από το σταθμό και ο Βαγγέλης Γιακουμής που παρουσίαζε με την Αμαλία Κάτζου την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30».

Αν κι η εκπομπή σημείωνε υψηλές για το κανάλι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να αλλάξουν τα πρόσωπα στο «τιμόνι» της. Έτσι μετά την αποχώρηση της Αμαλίας Κάτζου με την οποία παρουσίαζαν μαζί την «Ώρα Ελλάδος 5:30» και ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΟΝΕ, «διαζύγιο» με το κανάλι της Παιανίας πήρε και ο Βαγγέλης Γιακουμής.

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε η μετέπειτα πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η «Ώρα Ελλάδος 7:00», θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν με τους ίδιους συντελεστές αφού φαίνεται πως η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Σαραντάκο και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, με τον δεύτερο μάλιστα να λέγεται πως έχει αρνηθεί προς το παρόν την πρόταση που του έχει γίνει…!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, η Αμαλία Κάτζου έγραψε τα εξής: «Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Έψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε».

zappit.gr