Έτοιμη να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες είναι η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Για την αξία και τη σημασία της έκθεσης τόσο στην οικονομία της περιοχής όσο και στην σύσφιξη εμπορικών σχέσεων με μεγάλες διεθνείς οικονομίες όπως αυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή «Προσώπων… Έργα» στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8» και στον Σωκράτη Τσόμπο, ο Αναστάσιος Σκαρμούτσος, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης
Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού.

Η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που θα λειτουργήσει πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό και επιχειρηματικό γεγονός της πόλης του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής Αιτωλοακαρνανίας καθώς και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 22 Σεπτεμβρίου.
Στην Έκθεση θα δώσουν το παρόν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, ενώ παρουσία θα έχουν Δήμοι, Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Οργανισμοί και άλλοι Φορείς. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων. Μουσική, χορός, ενημέρωση, επιχειρηματικές συναντήσεις, λαογραφία, γεύσεις και αρώματα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Έκθεσης.