Ανατροπή και παραμονή Σπυροπούλου στον Alpha;

Κι ενώ μέχρι πρότινος οι πληροφορίες ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αποχαιρετά τον σταθμό τέλη Ιουνίου -με την ίδια να δηλώνει: «Θα ήταν άδικο να αφήσω το ”Σπίτι μου σπιτάκι μου” φέτος που δέσαμε ως ομάδα κι εγώ νιώθω καλύτερα από ποτέ. Τουβλάκι τουβλάκι το χτίσαμε (σ.σ εδώ είναι σα να μας προκαλεί) όλο αυτό»- έρχεται η ανατροπή!

Ε, λοιπόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να χαμογελά ξανά και να μην ανησυχεί, καθώς αποδεικνύεται κάτι σαν… ιερή κατσαρίδα του Alpha.

Βλέπετε, στ’ αφτιά μου έφτασε πληροφορία που θέλει την παρουσιάστρια να δέχτηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου της. Η ίδια βέβαια επιμένει να παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου καθώς δεν θέλει να κάνει κάτι άλλο. Αγαπά το πρωινό και πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο σ’ αυτό. Έτσι λέει σε όλους, και η αλήθεια είναι πως φέτος παρουσίασε μια σχετικά βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού της, αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Βέβαια, εγώ έχω μάθει ότι στο τραπέζι συζητήσεων του Alpha έχουν «πέσει» κι άλλα ονόματα για την πρωινή ζώνη όπως της Ναταλίας Γερμανού, της Κατερίνας Καραβάτου αλλά και της Ελένης Τσολάκη. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά και αν η Κωνσταντίνα «κρατήσει» την εκπομπή της ή αν θα ασχοληθεί με κάτι άλλο με αποτέλεσμα να παραδώσει τα… σκήπτρα της σε κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Κλεοπάτρα Πατλάκη – Yupiii.gr