Η είδηση της ακύρωσης της θεατρικής παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς «έσκασε» σαν οβίδα τις προηγούμενες ημέρες και όλοι συζητούσαν πως η ανακοίνωση της παραγωγής έκρυβε από πίσω προβλήματα με τους πρωταγωνιστές του έργου.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα, όταν η Αποστολία Ζώη, πρωταγωνίστρια στη θεατρική παράσταση, αποκάλυψε ότι τελικά η παράσταση θα ανέβει αλλά θα αλλάξει ο πρωταγωνιστής, με τον Μάρκο Σεφερλή να απομακρύνεται από τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού αναφέροντας τα παρακάτω:

«Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε 2 μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση. Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά. Για να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν αυτό το πράγμα χθες το βράδυ, επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι, δεν υπάρχει πιθανότητα να το είπαν αυθαίρετα. Οπότε για να μην πω 100%, κατά 95% θα γίνει».

To μόνο που μένει πλέον να μάθουμε είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Σεφερλή και το πότε θα ανέβει τελικά η περιβόητη παράσταση στο ιστορικό θέατρο.

dailymedia.gr