Η νέα αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη φιλοδοξεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας και να φέρει το Ξηρόμερο σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας. 

Φιλοδοξεί να φέρει την ελπίδα αφήνοντας πίσω πολιτικές και πρακτικές που πλήγωσαν τους δημότες και καταδίκασαν σε μαρασμό την όμορφη περιοχή μας. Ο συνδυασμός μας αγκαλιάζει την κοινωνία και μαζί της θα πορευτεί για την τελική νίκη. Σε αυτή την πορεία δεν περισσεύει κάνεις και δεν χωρούν διακρίσεις και κομματικές επιλογές.

Στο ανοιχτό κάλεσμα προς τους συνδημότες μας ζητάμε να μας πλαισιώσουν σ ‘αυτή μας την προσπάθεια φίλοι και φορείς χωρίς προϋποθέσεις και συμβιβασμούς και φυσικά χωρίς κομματικές ταμπέλες . Θα πορευτούμε στη προσπάθεια με όλους τους συμπολίτες μας μέχρι την τελική νίκη. Για ένα δήμο της διαφάνειας, της ευημερίας και της ανάπτυξης. Για το Ξηρόμερο που αγαπάμε και νοιαζόμαστε.

Φιλικά

Το γραφείο τύπου

-Σημ.1: Σχετικά με δημοσίευμα,  περί κομματικού χρίσματος είναι ψευδέστατο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

-Σημ2:Η νέα δημοτική παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου, με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στα πλαίσια του δύσκολου έργου της έγκυρης ενημέρωσης που επιτελείτε, σας ενημερώνει ότι για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την παράταξη μας, είμαστε στη διάθεση σας να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: panagiotis243@hotmail.com και θα σας απαντήσουμε αμέσως για οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε σχετικά με την νέα μας παράταξη.