Αρνείται τώρα τις κατηγορίες που της αποδίδονται για τα αδικήματα της αρπαγής και βιασμού της 10χρονης Μαρκέλλας η 33χρονη κατηγορούμενη.

Αυτά που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν στηριζόταν απόλυτα στο περιεχόμενο της προανακριτικής κατάθεσής της» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης, που κατηγορείται ότι απήγαγε την 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν υπάρχει κάποια μεταστροφή ή αναδίπλωση, απλά δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού και ότι πραγματική στόχευση της 33χρονης ήταν να φροντίσει το παιδί», είπε ο κ. Νουλέζας, «γιατί όπως φαίνεται και από την πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε ψυχολόγος πραγματογνώμων, που διόρισε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης είναι εντελώς ακατάλληλο.»

«Ακούστηκαν τερατώδη πράγματα για δήθεν ναρκωτικά, για παιδική πορνογραφία και για ύπαρξη κυκλώματος», δήλωσε ο συνήγορος της συλληφθείσας, ο οποίος σημείωσε, ότι το μόνο που χορήγησε στην ανήλικη, ήταν ένα ηρεμιστικό. Το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερο σεξουαλικό προσανατολισμό, είναι ομοφυλόφιλη, δεν πρέπει να συνδέεται με το περιστατικό», τόνισε τέλος ο συνήγορος της 33χρονης.

Η 33χρονη σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ενώ αρχικά στους αστυνομικούς παραδέχθηκε κάποια πράγματα, στη συνέχεια μιλώντας με το δικηγόρο της αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως πήρε τη 10χρονη από το σχολείο της γιατί την έβλεπε παραμελημένη και ήθελε να την φροντίσει.

Ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ΑΝΤ1, είπε πως βλέπει πίσω από την αρπαγή της μικρής κύκλωμα διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού. Ισχυρισμούς που αρνείται βέβαια η άλλη πλευρά.Το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ η 33χρονη αναμένεται να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές, τη Δευτέρα.«Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα λέει» η ΕΛ.ΑΣ

Ανοιχτό ενδεχόμενο να υπάρχει κύκλωμα πίσω από την 33χρονη που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη, άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Μια υπόθεση δεν τελειώνει με τη σύλληψη του δράστη ή του φερόμενου ως δράστη. Συνεχίζεται κανονικά. Είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για δίκτυο, εγχώριο ή διεθνές, προσπαθούμε να βγάλουμε όλα τα στοιχεία, που θα μας οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις αρχές επικρατεί προβληματισμός για την χορήγηση ναρκωτικών στη 10χρονη, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο, παρόμοια φαινόμενα δεν είναι συχνά στη χώρα μας.

Η Αστυνομία εξετάζει να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία της 33χρονης τις επόμενες μέρες.

https://www.in.gr/