Οι δυο Αιτωλοακαρνάνες και συμπαίκτες στον Παναιτωλικό πρωταγωνίστησαν στην αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ηρακλή…

Οι δυο φίλοι από το κοινό τους ξεκίνημα στα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού, αυτή τη φορά αγωνίστηκαν αντιμέτωποι για το ματς Ηρακλής-ΑΕΚ με τον Γιάννη Πασά να πρωταγωνιστεί στην αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», Μιχάλης Μπακάκης, είχε αντικρίσει την πρώτη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο 62′, ενώ είδε την δεύτερη στο 82′ με τον διαιτητή Φουκάκη να ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε «θέατρο» στην σύγκρουση με τον Γιάννη Πασά.

Να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Γιάννης Πασάς, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς φιλίας, αγωνίστηκαν μαζί στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού για δυο χρόνια (2012-2013,2013-2014) και συνεργάστηκαν πολλές φορές στην δεξιά πτέρυγα του συλλόγου. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ο Πασάς ήταν ο «δήμιος» στην αποβολή του Μπακάκη που προσπαθεί να πάρει θέση στην αρχική 11άδα της Ένωσης.


Ηρακλής – ΑΕΚ 2-2 HL 20η αγ. από greeksuperleague

Τι έλεγε στα αποδυτήρια ο Μπακάκης

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια, καθώς αυτό που έλεγε είναι πως η πρώτη κίτρινη του δίνεται επειδή είπε στον διαιτητή Φουκάκη να δείξει κόκκινη κάρτα στον Κούρο για το σκληρό φάουλ που κάνει. Για την δεύτερη κίτρινη αρνείται πως έκανε «θέατρο», όπως είδε ο Φουκάκης βγάζοντάς του δεύτερη κίτρινη. Ο Μπακάκης έλεγε πως ο παίκτης του Ηρακλή τον βρίσκει στα δάχτυλα του ποδιού και πως δεν έκανε «θέατρο».

iaitoloakarnania.gr