Αλλαγές αναμένονται και στο εσωτερικό του σωματείου του Ατρόμητου Αντιρρίου καθώς ο προπονητής, Γιάννης Πανουργιάς, όσο και ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Μαστροκώστας με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το ερχόμενο Σάββατο να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά από τρία συνεχή χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του Ατρόμητου Γέφυρα Αντιρρίου, έφτασε η ώρα της αποχώρησης μου από την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Πατογιάννη καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα την νέα χρονιά, δήλωσε ο προπονητής, Γιάννης Πανουργιάς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τον προπονητή Γιάννη Πανουργιά και τη διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την θέση του γενικού αρχηγού, παραμένω όμως κοντά στην ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία την νέα αγωνιστική περίοδο, τόνισε ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Μαστροκώστας.