Αστακοί με φύλλα χρυσού και χαβιάρι – Το πιο ακριβό πιάτο στη Μύκονο που διχάζει

Ένα από τα πιο ακριβά πιάτα που σερβίρονται στη Μύκονο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η πρωτοποριακή ιδέα με τους χρυσούς αστακούς να σερβίρονται πάνω σε μία…, γόβα έχει κεντρίσει τα βλέμματα, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται δεν μπορούν να το γευθούν και όλοι.

Χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga μεταμορφώνουν την γαστρονομική απόλαυση σε αξέχαστη life-time experience αυστηρώς ακατάλληλη για τραπεζικούς λογαριασμούς κάτω των 4 μηδενικών!

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η  φήμη πως μόνο το καλούπι συγκεκριμένο πιάτο κοστίζει €5.000 δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται. Ωστόσο σίγουρα η τιμή του θα ξεπερνά κατά πολύ το συνηθισμένo.